sep
02
2015

Nieuw kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven

We zijn trots om mede te delen dat FARO Benelux, vanaf 1 sep tember, haar activiteiten gaat voortzetten in een nieuw kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven.
High Tech Campus Eindhoven is de slimste km2 in Nederland (en in 2011 de slimste regio in de wereld) met meer dan 135 bedrijven en instellingen, en meer dan 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars, engineers en ondernemers werkend aan de ontwikkeling van toekomstige technologiën en producten. De Campus helpt mee aan het versnellen van de innovaties door het aanbieden van eenvoudige toegang to high tech faciliteiten en international netwerken.
Campus bedrijven (zoals Philips, NXP, IBM, Intel) beslissen op strategisch vlak welke kennis, vaardigheden en R&D faciliteiten ze delen om tot een snellere, betere en meer klantgerichte innovatie te komen in het veld van Gezondheid, Energie en Smart Environments.

IMG_0432

Gelegen in het hart van de Brainport Campus zijn de bedrijven verantwoordelijk voor bijna 40% van alle Nederlandse patent aanvragen.

Wij kijken uit om in deze inspirerende omgeving te werken en onze klanten te bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Blog

Lees hier over trends, best practices and interessante applicaties in 3D documentatie en meettechniek.
Follow me:

Archief

FARO lokaal