Apr
28
2017

FARO introduceert PointSense 18.0 softwarepakket

FARO® (NASDAQ:FARO) introduceert het FARO® PointSense 18.0 softwarepakket. Dit nieuwe krachtige softwareplatform biedt naadloze integratie met de nieuwste 2018 AutoCAD® en Revit® ontwerptools, een verbeterde gebruikerservaring, geoptimaliseerde softwarebediening en verhoogde efficiëntie bij de verwerking van softwaregegevens.

Naadloze integratie en geoptimaliseerde gebruikerservaring

PointSense 18.0 zet de nieuwe standaard voor ‘ready to go’. Dit product heeft dezelfde hoogwaardige praktische gebruikerskenmerken en -functionaliteit waar ervaren AutoCAD® en Revit® gebruikers al mee vertrouwd zijn. De toevoeging van een nieuw, stap-voor-stap geleidingsscherm garandeert dat ook minder geoefende gebruikers snel op gang komen en hun workflow kunnen optimaliseren.

Verhoogde betrouwbaarheid en nauwkeurigheid

PointSense 18.0 voor Revit® is het eerste softwareplatform met nauwkeurigheidsniveaus zoals gedefinieerd in de USBID-richtlijnen (U.S. Institute of Building Documentation). Met deze uitgebreide analysetools kunnen gebruikers met nog meer vertrouwen het as-built model vergelijken met de relevante puntenwolk en zijn nauwkeurigheid valideren.

Workflowoptimalisering

De verbetering van de scannavigatiefunctionaliteit is het resultaat van directe gebruikersfeedback, draagt bij aan een verhoogde efficiency en zorgt ervoor dat de gebruiker sneller dan ooit resultaten kan boeken. Met slechts een enkele dubbele muisklik kunnen gebruikers binnen een bepaalde puntenwolk van scanperspectief wisselen.

“Wij blijven doorlopend werken aan onze doelstelling om steeds meer waarde te creëren voor de markstsegmenten bouw, techniek en architectuur,” zegt Andreas Gerster, Global VP BIM-CIM. “PointSense 18.0, dat wordt gebruikt in combinatie met 3D-laserscanners (zoals de toonaangevende FARO Focus3D), is een directe weerspiegeling van deze doelstelling, want het biedt een krachtige nieuwe serie gemakkelijk te gebruiken software-oplossingen in één pakket. Wij zijn heel enthousiast en overtuigd van de unieke kwaliteit die PointSense 18.0 niet alleen AutoCAD® en Revit® gebruikers in het algemeen te bieden heeft, maar ook van de meerwaarde die het als nauw geïntegreerde, hoogwaardige bundel voor FARO Focus3D Scanner gebruikers kan hebben.”

Het PointSense 18.0 pakket omvat:

  • PointSense basic/Pro voor AutoCAD®
  • PointSense Building voor AutoCAD®
  • PointSense Heritage voor AutoCAD®
  • PointSense Plant voor AutoCAD®
  • PointSense voor Revit®

Dankzij de one-stop bundel en compatibiliteit over het brede scala aan Autodesk architectuur-, techniek-, bouw- en inspectieproducten is dit e effectiefste oplossing in zijn soort die momenteel op de markt is.

PointSense 18.0 is uit voorraad leverbaar.

Toine van Beugen

Toine van Beugen

Regional Manager FARO Benelux | toine.van-beugen@faroeurope.com

More Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *