Jul
12
2017

FARO® Introduceert revolutionaire FARO ZONE 3D voor professionals in openbare veiligheid

FARO® (NASDAQ:FARO), de wereldwijd toonaangevende leverancier van 3D-meet- en imaging technologie voor productieomgevingen, BIM/CIM in de bouw, productontwerp, openbare veiligheid, forensisch onderzoek en 3D-oplossingen, introduceert de FARO Zone 3D software. Dit revolutionaire platform is door de geavanceerde smart tools het eerste in zijn soort waarmee onderzoekers soepel kunnen bewegen tussen 2D- en 3D-omgevingen en de kwaliteit van de analyse van ongevalsreconstructies of presentaties voor professionals in de openbare veiligheid kunnen verbeteren. Proefversies van FARO Zone 3D kunnen worden gedownload van www.faro.com/faro-3d-app-center/stand-alone-apps/faro-zone-3d.

FARO Zone 3D verhoogt het visuele effect van presentaties enorm, ook van bewijsstukken voor de rechtszaal, met nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen van locaties, 3D-walkthroughs, en volledige reconstructieanimaties.

FARO Zone 3D verbetert ook het vermogen van professionals in de openbare veiligheid om zich voor te bereiden en effectiever te kunnen reageren op noodsituaties door het maken van nauwkeurige weergaven van de feitelijke locaties binnen plaatselijke gemeenschappen.

FARO Zone 3D bevat onder andere de volgende geavanceerde functionaliteit:

Geavanceerde smart tools voor een betrouwbaarder resultaat

 • Nauwkeurige teken- en meettools
 • Analysetools voor bloedspatten
 • Analysetools voor kogelbanen
 • Dynamische analysetools voor momentum en remmen bij ongevallen
 • Analysetools voor vervorming van voertuigen
 • Nauwkeurige locatieweergave met meer dan 10 miljoen 3D-modellen meegeleverd of geïmporteerd van gratis online bronnen
 • Nauwkeurige 2D- en 3D-animaties en walkthroughs

Verbeterde flexibiliteit voor een sneller resultaat

 • Eenvoudig tekenen en bewerken in 3D of in 2D en beide weergaven tegelijk zien
 • Onderzoek “what if”-animatiescenario’s in realtime met exacte metingen gedaan op de locatie
 • Importeer snel en simpel meetgegevens van andere bronnen zoals drones, satellietkaarten of laserscanners
 • Importeer FARO laserscangegevens direct uit FARO SCENE-software
 • Achterwaartse compatibiliteit met FARO CAD Zone en ARAS-toepassingen

 

“FARO streeft naar innovaties waarmee onderzoekers hun werk sneller, eenvoudiger en effectiever kunnen doen” aldus Jeff Ruiz, Vice President Global Public Safety – business unit Forensisch onderzoek. “FARO Zone 3D is een grote mijlpaal in de branche die de kracht van 3D inzet in een oplossing speciaal ontwikkeld voor onderzoekers van misdaden, verkeersongevallen en brand.”

Toine van Beugen

Toine van Beugen

Regional Manager FARO Benelux | toine.van-beugen@faroeurope.com

More Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *