Oct
03
2017

FARO organiseert de FARO Metrology Days

In de afgelopen 35 jaar heeft FARO toonaangevende metrologie-oplossingen geleverd voor uiterst nauwkeurige 3D-metingen en -inspectie. FARO organiseert nu de roadshow “FARO Metrology Innovation Days”, die in oktober van start gaat.

Tijdens deze serie evenementen, onder het motto “Traditie ontmoet innovatie”, zal FARO enkele van zijn meest recente metrologie-instrumenten tonen en demonstreren. Daartoe behoort onder andere de gloednieuwe FARO QuantumS FaroArm, de enige meetarm die voldoet aan de internationale certificeringsstandaard ISO 10360-12:2016, en die een maximale consistentie en betrouwbaarheid garandeert van metingen in een groot aantal verschillende werkomgevingen.

 

Bovendien zullen alle deelnemers de unieke kans hebben om meer te weten te komen over de nieuwste innovatieve technologieën, waaronder FARO Visual Inspect, de intuïtieve inspectie-oplossing die een geavanceerde toepassing gebruikt voor mobiel bekijken van complexe 3D-gegevens op een iPad, waardoor een eenvoudige inspectie en documentatie tijdens het gehele productieproces mogelijk is.

Naast inleidingen zullen de FARO-experts ook live demonstreren hoe het beste resultaat behaald kan worden met deze geavanceerde technologieën en zullen ze waardevolle praktische tips geven voor het dagelijkse werk. FARO nodigt alle bezoekers uit om hun onderdelen en CAD-data mee te nemen om te profiteren van de live demonstraties rechtstreeks op hun eigen componenten.

Naast deze onderwerpen, zullen de evenementen speciale sessies omvatten, gewijd aan onderwerpen zoals “35 jaar innovatie: de geschiedenis van FARO metrologie”, “Van virtual reality tot augmented reality” en “De evolutie van meetarm-techniek”.

Bezoek voor meer informatie en om u aan te melden: https://www.faro.com/nl-nl/events/faro-metrology-days/

Toine van Beugen

Toine van Beugen

Regional Manager FARO Benelux | toine.van-beugen@faroeurope.com

More Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *